Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kreatívságok narancsból

2012.12.09

 

270356783850198166_wyby8g0c_b.jpg

Ha van ilyen célszerszámod, akkor azzal vágj menetet a narancs héjába,

hogy könnyebb legyen az illatos szegfűszeget beleszúrkálni és így a narancs

belsejéből is jobban távoznak az illatok.

Ha nincs, akkormint énis teszem, a kést kb 40-450 fokos szögben tartva a

hegyével csinálom meg az utat oda és vissza és már kész is a kívánt vágat,

csak a héjat kell belőle kiemelni.

 

 

szaritott_narancs.jpg

 

          Én is csak most fogom tesztelni ezt
         

    a módszert, de állítólag tovább
         

    illatozik így  élére állítva a


    szárított narancs karika.

 

A célzatosan kivájt narancs héjából narancs_gyertya.jpg

készíthetsz illatozó mécsest.

Az el nem égett gyertycsonkokat

fel kell olvasztani és a narancs

héjába önteni. Kanócnak fagyasztóban

rövid ideig altatott tortagyertyát 

használjunk, hogy körötte a viasz  azonnal megfagyjon. 

A szegfűszeggel való díszítést még a teljes dermedés előtt jobb

megejteni

 

 

                                                                     

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.