Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kreatív ötlet a konyhába

2013.08.12

1-2 személyes háztartásokban gyakran előfordul, hogy a salátákból marad a étkezés után, ugyanakkor ezek még hűtőben sem tárolhatók úgy, hogy frissek maradjanak.

Erre legjobb ez a megoldás: elszántan nem egy napra készítem, viszont az egy adagnál többet jól zárható befőttes üvegbe rakom. Lényeges, hogy alulra kerül az öntet, majd a többi hozzávaló, majd lezárva hűtőbe tesszük. Semmi esetre sem rázzuk össze, mert fontos, hogy az öntet ekkor még ne keveredjen a hozzávalókkal.

Másnap étkezés előtt rövid idővel ki vesszük a hűtőből és akkor összerázzuk. Ezután hagyjuk kis ideig, hogy az öntet és a hozzávalók megbarátkozzanak egymással és csak ezután fogyasszuk. Ezzel a módszerrel jól zárható üvegben még 2 napra előre készíthetünk salátát, mégis friss, ropogós, élvezhető finomságot ehetünk.

Az ötlet és a fotó a pinterest.com oldalról származik

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.